Παρακαλούμε πριν πραγματοποιήσετε την παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας!
0 0,00 

Cart

No products in the cart.

ΕλληνικάΕλληνικάEnglishEnglish

Υπαναχώρηση & Επιστροφές Προϊόντων

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, χωρίς καμία αναφορά αιτιολογίας.
Θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε προηγουμένως την υπαναχώρηση στο e-mail: [email protected], στο παρακάτω τηλέφωνο: 2552025002 γνωστοποιώντας τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (επωνυμία τράπεζας, αριθμός λογαριασμού – ΙΒΑΝ) προκειμένου να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που καταβάλατε και εσείς θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε εντός των 14 ημερών την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη.

Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

Τα έξοδα της επιστροφής θα είναι σε δική σας χρέωση .

Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία του προϊόντος και όχι τυχόν έξοδα αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη. Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

Τα έξοδα της επιστροφής και της ενδεχόμενης επαναληπτικής αποστολής θα είναι σε δική σας χρέωση.

Εάν η επιστροφή γίνει δεκτή, μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, για τον τρόπο διεκπεραίωσης του αιτήματός σας.

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα θα πιστωθούν ξανά τα χρήματα στην κάρτα σας. Σε περίπτωση αντικαταβολής παρακαλούμε στείλτε μας έναν τραπεζικό σας λογαριασμό (ΙΒΑΝ και επωνυμία τράπεζας) για να σας καταθέσουμε τα χρήματα. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι δεν επιστρέφεται τυχόν κόστος μεταφοράς που έχετε καταβάλει για την παράδοση του προϊόντος. Σε περίπτωση που προκύψει επιστροφή χρημάτων χωρίς να είναι ελαττωματικό το προϊόν, τότε τα έξοδα επιστροφής είναι σε δική σας χρέωση. Οι αλλαγές επεξεργάζονται αφού παραλάβουμε το προϊόν μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία του προϊόντος και όχι τυχόν έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται και δεν έχει καμία υποχρέωση προς αποζημίωση για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελίας ή από την καθυστέρηση εκτέλεσής της για οποιαδήποτε αιτία.

Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.
Η επιστροφή των προϊόντων γίνετε μόνο με εταιρεία courier.
Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς του συστήματος ΔΙΑΣ.

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες να απευθυνθείτε στο: (0030)2552025002 ή στο: [email protected]

e-lianiko-espa