Παρακαλούμε πριν πραγματοποιήσετε την παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας!
0 0,00 

Cart

No products in the cart.

ΕλληνικάΕλληνικάEnglishEnglish

Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία «Art Design Κατοικία» ιδρύθηκε το 1988 και δραστηριοποιείται στην πώληση Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων, Μαρμάρων, Γρανιτών, Τζακιών και παντός τύπου ειδών Θέρμανσης.

Την τελευταία δεκαετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης λόγω των μεγάλων εισαγωγών από Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας εξυπηρέτησης.

Η εταιρεία εδρεύει στην Ορεστιάδα, Τέρμα Ιπποκράτους στον δρόμο προς Λεπτή, ενώ πρόσφατα ιδρύθηκε το νέο κατάστημα στο 1ο χιλ Αλεξανδρούπολης – Παλαγίας, απέναντι από την νέα Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επίσης στην Ορεστιάδα στον περιφερειακό παράλληλα της Εγνατίας οδού προς Καβύλη, λειτουργεί πρότυπο κέντρο αποθήκευσης και διανομής των υλικών μας καθώς και τμήμα πωλήσεων χονδρικής συνολικού εμβαδού 11.500m2.

Με γνώμονα την κάλυψη όλου του φάσματος των αναγκών της αγοράς, προσφέρουμε είδη υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές σε ιδιώτες, που χτίζουν νέο ή ανακαινίζουν το παλιό τους σπίτι, σε επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, εργολάβους οικοδομών κλπ) και σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες, που κατασκευάζουν ειδικά έργα.

Η εταιρεία με γνώμονα και στόχο την παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών, εδρεύει σε μοντέρνους και λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα, διαθέτει εξειδικευμένους πωλητές, διακοσμητές και τεχνικούς για την άριστη σας εξυπηρέτηση σας, η οποία φυσικά συνεχίζεται και μετά την πώληση των προϊόντων μας.

Art Design Κατοικία και ΤΙ-ΜΙ Τσολακίδης, Πολυτέλεια που δεν την πληρώνεις ακριβά!

e-lianiko-espa